2014 m. gegužės 20 d., antradienis

„AKMENĖS VILTIES“ SVAJONIŲ SODAI

Pavasarį pražysta sodai, pražydo ir Akmenės rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriuje. Sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Akmenės Viltis“ nariai sukūrė stebuklą. Vadovaudami Danutės Jurevičienės įvairiausiomis spalvomis pražydino svajonių sodo medžius ir atnešė į Vaikų literatūros skyrių – džiaugtis, gėrėtis, stebėtis – ką gali žmogaus rankos.
Susitikę rytmetyje su „Akmenės viltis“ nariais aptarėme šią žydinčią parodą, pasidžiaugėme kūrėjų svajonėmis, priminėme, kad nei vienas bibliotekos lankytojas neslepia savo susižavėjimo, džiaugsmo, nuostabos pamatęs  šią parodą. Viskas čia sudėta: kruopštus darbas, išmonė ir svajonės – virtusios žydinčiu sodu.
Viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyriaus vedėja O.Janionienė padėkojo svajonių sodo medžių kūrėjams ir vadovėms Dalei Maželienei ir Danutei Jurevičienei, apdovanojo atminimo dovanėlėmis, o vaikų literatūros skyriaus aktyvistai dovanojo visiems bendrą dovaną, lėlių teatro spektaklį „Uodeginis“.
Šis rytmetis vyko vykdant sveikatos projektą „Sveikata-brangiausias turtas“. Sveika ir naudinga pamatyti šį svajonių sodą – gražesnį sukurti gali tik pati Motina gamta.

Aurelija Gerulskienė
Vaikų literatūros skyriaus specialistė




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą