2014 m. spalio 27 d., pirmadienis

Beinoravoje – padėkos vakaras bibliotekos bičiuliams

Spalio 24-osios vakarą Beinoravos pramogų ir šokių salėje įvyko padėkos vakaras „Tikinčių gyvenimu ir dosnumu skrynia – visada pilna“, skirtas Beinoravos  bibliotekos lankytojams ir rėmėjams.
Į renginį, kurį  organizavo Beinoravos biblioteka, susirinko gausus būrys bibliotekos bičiulių, vienaip ar kitaip prisidėjusių prie jos gyvavimo, puoselėjimo ir turtinimo. Šių žmonių dėka Beinoravos bibliotekos fondas pasipildė naujomis knygomis, spaudos leidiniais. Jos interjerą papuošė dovanoti paveikslai bei rankdarbiai. Rėmėjų  paaukotos lėšos  labai padėjo organizuojant renginius, atnaujinant žaisloteką, kai kuriems sunkiau besiverčiančių šeimų vaikams ir senjorams įsigyjant skaitytojų bilietus.
Beinoravos bibliotekos dramos būrelio „Kibirkštėlė“ jaunieji nariai suvaidino ištrauką iš V. V. Landsbergio kūrinio „Obuolių pasakos“. Pamatyti personažai pralinksmino ne tik beinoraviškius, bet ir į šventę atvykusius svečius.
Šventinį koncertą tąkart padovanojo profesionali atlikėja – Klaipėdos universiteto studentė, kraštietė Laurita  Oleinikova, kurios senelis Petras Kondrotas yra kilęs iš Beinoravos.  Vakaro viešnios  atliekamos dainos virpino visų susirinkusiųjų širdis.

Rima Lukoševičiūtė,
Beinoravos bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė
Rimanto Ožalinsko nuotraukos




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą