2014 m. lapkričio 28 d., penktadienis

Geradariai apdovanojo Beinoravos biblioteką

Beinoravos kaimo bibliotekos mažieji skaitytojai netikėtai sulaukė šiauliečių rėmėjų dovanų.
Sakoma, kad kalėdiniai stebuklai prasideda tik prieš didžiąsias metų pabaigos šventes, tačiau Beinoravos biblioteką jie aplankė jau lapkričio 27-ąją. Tą dieną biblioteka pakvipo mandarinais, kurių net dvylika dėžučių atvežė ir bibliotekos vaikams padovanojo šiauliečiai, kukliai prisistatę Dovile ir Gražvydu. Be vaisių, svečiai dar padovanojo vaikiškų knygelių, įvairių kanceliarinių priemonių.
Mandarinai, primenantys artėjančias Šv. Kalėdas ir jų šventinį stalą, išdalyti vaikams, kurie nuolat lankosi bibliotekoje, kurių šeimos verčiasi sunkiau. Vaikai labai mėgsta piešti, daryti įvairius darbelius iš popieriaus, todėl kanceliarinių priemonių bibliotekoje vis trūkdavo. Gerųjų rėmėjų dėka ši problema dabar išspręsta ilgam.
Kraštietės Gitanos Bžeckienės iš Ariogalos, šiaulietės Ingridos Zimbaitės, Vokietijoje gyvenančio lietuvio Artūro Liubinsko ir kitų gerumas taip pat prisideda prie paramos Beinoravos bibliotekai ir  mažųjų beinoraviečių širdeles pradžiugins dar ne vienu kalėdiniu stebuklu.

Rima Lukoševičiūtė,
Beinoravos filialo vyresnioji bibliotekininkė

Rimanto Ožalinsko nuotraukos



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą