2015 m. sausio 6 d., antradienis

Knygų Kalėdos Gruzdžių Augustino Griciaus bibliotekoje

,,Knygų Kalėdos“- vaikams
2014 m. gruodžio 29 dieną  Gruzdžių Augustino Griciaus bibliotekoje vyko  lietuvių literatūros kūrinių garsinio skaitymo valandėlė ,,Atverkime kalėdinių eilių ir pasakų skrynelę“, skirta ,,Knygų Kalėdoms“.
Valandėlės metu prie arbatos puodelio, buvo skaitomos ištraukos iš įvairių lietuvių autorių knygelių, diskutuojama apie naujausią lietuvių rašytojų kūrybą. Kiek vaikai žino apie lietuvių autorių knygeles, paaiškėjo viktorinos metu. Renginio metu buvo padėkota bibliotekos aktyvui, už pagalbą ruošiant parodėles,renginius, tvarkant bibliotekos fondą.

Vakaronė Gruzdžių Augustino Griciaus bibliotekoje ,,Knyga-raktas į pasaulio širdį“
2014 metų gruodžio 30 dieną Gruzdžių Augustino Griciaus bibliotekoje vyko tradicinė skaitytojų vakaronė ,,Knyga-raktas į pasaulio širdį“, tik šiais metais ji buvo skirta akcijai ,,Knygų Kalėdos“.
Vakaronės metu padėkota bibliotekos skaitytojams, padovanojusiems bibliotekai knygų ir už tai, kad visus metus aktyviai dalyvavo bibliotekos renginiuose, daug skaitė ir noriai atsiliepdavo į bibliotekos darbuotojų kvietimus dalyvauti įvairiose akcijose, projektuose. Daug sveikinimų ir padėkų vakaronės metu buvo skirta ir bibliotekai, už galimybę bendrauti, tobulėti ir už tai, kad biblioteka buvo ir yra pagrindinis kultūros židinys.
Šventinę nuotaiką palaikė Gruzdžių kultūros centro etnografinis ansamblis, nuolatiniai bibliotekos renginių dalyviai:Pranas Chlebauskas, Janina Bružienė, Anastasija Grigorjeva ir Veronika Savickienė. Skambiomis dainomis džiugino Vidmantas Budraitis. Vakaronės metu netrūko dovanų, įvairių atrakcijų, bei viktorinų.

Jurgita Jasiškytė
Šiaulių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Gruzdžių Augustino Griciaus filialo vyresnioji bibliotekininkė 






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą