2015 m. gegužės 13 d., trečiadienis

Mokymai Akmenės rajono bibliotekų darbuotojams

Viešosios bibliotekos administracija pakvietė rajono bibliotekų darbuotojus į mokymus.
AB LESTO bendradarbiauja su bibliotekomis ir su projekto „Bibliotekos pažangai2“ projektų bendruomenėms vadove Giedrė Čistoviene. Remiantis bendradarbiavimu AB LESTO siekia būti pasiekiami savo klientams ir nori bibliotekose įrengti savitarnos „Mano elektra“ zonas.
Dėl šios priežasties buvo organizuojami mokymai rajono bibliotekų darbuotojams, kad bibliotekų lankytojams būtų lengviau gauti informaciją ir žinias apie  svetainę „Mano elektra“, kurią bendruomenei pristatys bibliotekų darbuotojai.
AB LESTO Šiaulių filialo vadybininkė S.Strainytė  pateikė informaciją ir pravedė mokymus bibliotekų darbuotojams, kurie padės skaitytojams išmokti naudotis šia paslauga bibliotekose.
Viešosios bibliotekos direktorė Z.Sinkevičienė parengė ir supažindino darbuotojus su katalogu „Viešosios bibliotekos ir jos filialų kraštotyrinių darbų katalogas (2005-2015m.)“, skirtas Akmenės rajono 65-mečiui paminėti.
Suteikta metodinė informacija apie literatūrinių renginių, viktorinų, kraštotyrinių spaudinių parodų  rengimą.

 Zita Sinkevičienė 
Akmenės rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė


                                                 
               
D.Markulienės nuotraukoje (iš kairės į dešinę): Ventos miesto bibliotekos filialo padalinio vadovė Roma Miltinienė, Viešosios bibliotekos direktorė Zita Sinkevičienė, direktorės pavaduotoja Dalė Taraškevičiūtė, Agluonų kaimo bibliotekos-filialo vyr.specialistė Renata Papirtienė, Jučių kaimo bibliotekos-filialo vyr.specialistė Eugenija Škultinienė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą