2015 m. birželio 1 d., pirmadienis

Vaikų teatrų šventė Beinoravoje, Radviliškis.

Balandžio 30 dieną Beinoravos pramogų ir šokių salėje įvyko vaikų teatrų šventė. Tai – vienas iš renginių ciklo, kuris skirtas šios bibliotekos 45-erių metų sukakčiai ir kurį organizuoti padeda tenykščių  kultūros namų darbuotojai Emilija Bieliūnienė bei Rimantas Ožalinskas.
Šventės metu beinoraviškiai ir svečiai išvydo du spektaklius: Palonų daugiafunkcio centro vaikų dramos studijos „Veiksmas“ jaunieji artistai (vadovė Aušra Krugelienė) dovanojo  Kazio Sajos „Reptiliją“, o  Beinoravos bibliotekos vaikų dramos būrelis „Kibirkštėlė“ – Franko Limeno Baumo „Nuostabųjį Ozo šalies burtininką“.
Į šventę susirinkusius žiūrovus jaunieji artistai sužavėjo savo vaidyba, artistiškumu, sugebėjimu prikaustyti žiūrovo dėmesį prie scenoje vykstančio veiksmo. Renginio pabaigoje Beinoravos bendruomenės pirmininkas Jonas Vilčiauskas padėkojo abiems kolektyvams už nuotaikingus  pasirodymus ir suteiktas geras emocijas. Taip pat padėkota šventės rėmėjams bei pagalbininkams.
Po renginio dar neskubėta skirstytis: vaikai vaišinosi, žaidė, bendravo, suaugusieji prie arbatos puodelio aptarė parodytus spektaklius, tolimesnį abiejų kolektyvų bendradarbiavimą. Ir vieni, ir kiti pasižadėjo, kad užsimezgęs Beinoravos bibliotekos, kultūros namų, bendruomenės ir Palonų daugiafunkcio centro bendravimas ateityje nenutrūks.

Rima Lukoševičiūtė,

Beinoravos bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė.

Rimanto Ožalinsko nuotraukos:

Palonų Daugiafunkcio centro vaikų dramos studija „Veiksmas

Spektaklių dalyviai.

Vaidina Beinoravos dramos būrelio Kibirkštėlė jaunieji artistai.

Vaidina Palonų jaunieji artistai. 

Į šventę susirinko gausus būrys beinoraviškių ir svečių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą