2015 m. spalio 13 d., antradienis

Popietė „Sueikim, pabūkim, prisiminkim..“ Gruzdžių Augustino Griciaus viešojoje bibliotekoje

2015 m. spalio 2 dieną į Gruzdžių Augustino Griciaus biblioteką rinkosi mokytojai senjorai. Jau tradicija tapo įvairiose Gruzdžių miestelio mokymo įstaigose dirbusius pedagogus sukviesti į bendrą šventę.
Popietę ,,Sueikim, pabūkim, prisiminkim“ pradėjo  vyresnioji bibliotekininkė Irena Petravičienė, pasveikinusi ir palinkėjusi visiems ilgiausių metų bei geros sveikatos. Renginio vedimą perėmė A. Jasotytė ir A. Garšvaitė — dvi ,,mokinukės“, kurios visos šventės metu bandė suprasti, ar sunki mokytojo profesiją? Į pagalba pasikvietė Gruzdžių lopšelio-darželio ,,Puriena“ ,,Ramuniukų“ grupės vaikučius ir auklėtoją G.Tautkienę bei meninio ugdymo mokytoją V. Šulnienę, kurie atliko smagią programėlę. Kultūros centro meno vadovė R. Žarienė su savo vaikučiais tęsė šventinį koncertą. Kad mokytis būtina, vaizdingai pademonstravo bibliotekos lėlių teatro „STEBUKLINGAS LAGAMINAS“ veikėjai: ,,Močiutė“ (Irena Petravičienė) ir ,,Anūkėlė“ (Jurgita Jasiškytė), suvaidinusios nuotaikingą vaizdelį ,,Laikas į mokyklą“. Kokia gi šventė be stebuklo? Geriausiai stebuklus moka parodyti ir žiūrovus nustebinti garsus iliuzionistas ,,Mario Tarasini“ (Gruzdžių kultūros centro renginių organizatorius Marius Tarasevičius).
Visus susirinkusius ir buvusius mokytojus sveikino: Gruzdžių seniūnės pavaduotoja G. Slavikienė, Gruzdžių gimnazijos direktorius J. Vasiliauskas, Gruzdžių krašto bendruomenės pirmininkė K. Stropė, neįgaliųjų draugijos pirmininkė S. Dijokienė, Gruzdžių kultūros centro darbuotojai ir kiti dalyviai — I. Šufinskienė, I. Petravičienė, J. Jasiškytė, G. Tautkienė, I. Burneckienė. Bibliotekininkės įteikė kiekvienam mokytojui rudeninių gėlių puokštes ir pakvietė bendrai nuotraukai.
Savo prisiminimais apie ilgametį darbą mokyklose, linkėjimus buvusiems kolegoms išsakė mokytojai senjorai. Daug gražių padėkos žodžių buvo pasakyta renginio organizatorėms — ,,Ačiū, kad bent jūs mus prisimenate“.

Jurgita Jasiškytė
Šiaulių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Gruzdžių Augustino Griciaus filialo vyresnioji bibliotekininkė


                                              








                                       


                                          

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą