2015 m. lapkričio 3 d., antradienis

Kuršėnuose nuaidėjo šeštasis „Auksinių Europrotų“ žaidimas

Spalio 27-ą dieną Kuršėnuose, kaip ir daugelyje kitų Lietuvos miestų,  „Labas vakaras, mieli Auksinių Europrotų dalyviai!“, – nuskambėjo jau šeštąjį kartą, o tai reiškia, kad nueita pusė šio sezono žaidimo kelio.
Kiekvieną antradienį nuo rugsėjo mėnesio kavinėje „Taco-Pica“ komandų sudėtyje išvystame vis naujų veidų ir dar didesnių protų, o vakar vienas vyriškis neoficialiai „įkūrė“ savo asmeninę komandą ir taip pat pasitikrino savo žinias. Tiesa, minėjo, kad žaidime nieko sunkaus, beveik visus atsakymus būtų pasakęs, todėl kitą kartą prisijungs prie „Gluosnių“ komandos. Rudeniškas šaltis nesutrukdė susirinkti dideliam būriui komandų, nusiteikusių rimtai kovai ir nekantraujančių įveikti naujus iššūkius. Džiugu, kad į Kuršėnus atvažiuoja komanda net iš Šiaulių, o sekantį antradienį prisijungs dar viena komanda iš Telšių. Viso šį sezoną Kuršėnuose dalyvauja 8–9 komandos, po 5–8 žmones.
Nuostabu, kad Kuršėnai „lyderiauja“ bendroje miestų turnyrinėje lentelėje: net trys komandos patenka į geriausiųjų 20-tuką, o pirmos vietos savininkai – Kuršėnų komanda „Iš Kišenės“ nuo antros vietos atitolę net 110 taškais!
Linkime, kad tokie puikūs rezultatai lydėtų savas komanda iki pat gruodžio 8 dienos ir visų žaidžiančiųjų nuotaikos ir šypsenos niekada neblėstų.
Kuršėnuose žaidimą „Auksiniai Europrotai“ organizuoja Kuršėnų Vytauto Vitkausko biblioteka ir Jaunimo Europos Komandos nariai.

Joneta Filinskė, Šiaulių rajono Kuršėnų Vytauto Vitkausko bibliotekos vedėja 

Monika Kiriejevaitė, Jaunimo Europos Komandos narė 

                                                                                      






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą