2015 m. lapkričio 23 d., pirmadienis

Šeimos savaitė Šeduvos bibliotekoje

Tradiciškai kiekvieną lapkritį Šeduvos bibliotekoje rengiama Šeimos savaitė.  Jos metu kviečiame vaikus kartu su tėveliais, seneliais apsilankyti bibliotekoje, ne tik skaityti, bet ir dalyvauti įvairiuose užsiėmimuose.
Šiemet viena savaitės diena buvo skirta spalvinimui. Jos metu  spalvinome įvarius knygų personažus. Kryžiažodžių dieną vaikai turėjo progą pasukti  galveles, spręsdami įvairius kryžiažodžius.
Į svarbiausią savaitės renginį susirinko Šeduvos lopšelio-darželio  priešmokyklinės grupės „Boružiukai“ vaikai su priešmokyklinio ugdymo mokytoja Roma Skesteniene, Šeduvos gimnazijos  antrokai su mokytojomis Lina Paškevičiene ir Vaida Čepiene, vaikų tėveliai ir seneliai. Radviliškio  viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus vedėja Nijolė Pakštienė papasakojo apie draugystę – šiemetinę Šiaurės šalių bibliotekų savaitės temą. Po to buvo pristatyti  geriausių 2015 metų knygų vaikams ir paaugliams penketukai. Radviliškio viešosios bibliotekos lėlių teatras „Boružėlė“ suvaidino Genovaitės Lukšaitės miniatiūrą „Žvėreliai apie skaitymo naudą“.

Asta Tamošiūnienė,
Šeduvos filialo vyresnioji bibliotekininkė

Autorės nuotraukos

                                                     



                                                     

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą