2015 m. gruodžio 10 d., ketvirtadienis

Ukriniškiai aptarė projekto „Pažangių technologijų ir laisvalaikio centras“ numatomas veiklas

Ukrinų biblioteka dalyvauja Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos projekte „Pažangių technologijų ir laisvalaikio centras“, kurį remia Lietuvos kultūros ministerija ir Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos projektas „Bibliotekos pažangai2“.
Gruodžio 8 d. projektas pristatytas Ukrinų pagrindinės mokyklos, kaimo bendruomenės, kultūros namų atstovams. Susitikimo metu vyresnioji bibliotekininkė Valda Muravjovienė pristatė numatomas vykdyti veiklas. Bibliotekininkė organizuos ekskursijas į biblioteką, edukacinius užsiėmimus, kompiuterinio raštingumo mokymus. Moksleiviams vyks netradicinės integruotos dailės ir technologijų pamokos, edukacinės pamokos, kurių metu  bus galima susipažinti su elektroninių planšečių galimybėmis,  elektroninių knygų skaitymu, duomenų bazėmis, interaktyvia biblioteka ir kt. Šioms veikloms vykdyti įsigytas ekranas, projektorius, o greitu laiku biblioteka įsigys ir du planšetinius kompiuterius.
Projekto pristatymo dalyviai pasidžiaugė, kad kaimo biblioteka taps turtingesnė ir bus galima pasinaudoti naujomis informacinėmis technologijomis.

Valda Muravjovienė,
Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Ukrinų filialo vyresnioji bibliotekininkė


Nuotraukos Valdos Muravjovienės

                                           
                                            

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą