2016 m. sausio 26 d., antradienis

Radviliškio raj. viešosios bibliotekos Beinoravos filiale renginys „Mankštinkis, sportuok, bendrauk visą parą! Ir joks šaltis nebaisus!“

Sausio 23 dieną beinoraviškiai rinkosi į renginį „Mankštinkis, sportuok, bendrauk visą parą! Ir joks šaltis nebaisus!“, skirtą šeimoms. Jį organizavo nuolatinė bibliotekos rėmėja, kraštietė, Tarptautinės futbolo federacijos antrosios kategorijos teisėja, Lietuvos ultramaratonininkų rinktinės narė Vaiva Kurpytė-Skipitienė.
12 valandą dienos į biblioteką sugužėjo mažieji beinoraviškiai. Jų laukė sportiniai komandiniai užsiėmimai lauke, estafetės, sportiniai žaidimai, aktyvi treniruotė Beinoravos pramogų ir šokių salėje. Vėliau vyko popietė bibliotekoje, kurios metu buvo apdovanoti vaikai, dalyvavę piešinių parodoje „Mano biblioteka“, skirtoje Beinoravos bibliotekos 45-erių metų sukakčiai.
Po pietų į renginį rinkosi moterys. Bibliotekoje profesionali sportininkė joms skaitė  paskaitą apie sportą, mitybą, aktyvumą bei energiją, pageidaujamų kūno linijų palaikymą namų sąlygomis. Salėje moterų laukė apšilimas, tempimo pratimai, treniruotė su savo kūno svoriu, treniruočių programos sudarymas.
Vakare į biblioteką atskubėjo paauglės merginos – pižamų vakarėlio „Naktis bibliotekoje“ dalyvės. Vakarėlio metu žiūrėti filmai apie aktualias jaunų žmonių problemas, dalytasi  įspūdžiais, žaisti žaidimai, kalbėtasi įvairiomis temomis, juokauta, užrašyti norai ir troškimai, kurie paskui sudėti į svajonių dėžutę, o visa, kas buvo bloga, pikčiai ir nuoskaudos atgulė į vokus ir buvo sudeginti lauke. Pamačius, kaip mergaitės aktyviai dalyvavo visoje vakarėlio programoje, nuspręsta tokį renginį organizuoti ir kitais metais.

Rima Lukoševičiūtė,
Radviliškio rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Beinoravos filialo vyresnioji bibliotekininkė

Nuotraukos autorės                  
                                      
              
                     Profesionali sportininkė padeda vaikams teisingai atlikti pratimus
                       

                                                  Pižamų vakarėlio dalyviai


                       Joks šaltis nebaisus mažiesiems sportinių varžybų dalyviams

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą