2016 m. vasario 2 d., antradienis

Moksleiviai ekskursijų į Sedos biblioteką metu susipažino su naujomis technologijomis

Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Sedos filiale sausio 28 d. lankėsi dvi ekskursijos, kurių metu Sedos Vytauto Mačernio gimnazijos 4b klasės moksleiviai bei Jaunųjų šaulių būrelio nariai susipažino su įranga, gauta iš projekto „Pažangių technologijų ir laisvalaikio centras“, kurį remia Lietuvos kultūros ministerija ir Nacionalinės M. Mažvydo bibliotekos projektas „Bibliotekos pažangai2“.
Sedos gimnazijos moksleiviams su mokytoja Daiva Nugariene buvo pristatytos naujos bibliotekos paslaugos. Pasinaudodama projektoriumi, mokytoja demonstravo skaidres, kuriose apibūdino žymiausius Lietuvos žmones. Vyresnioji bibliotekininkė Janina Kelerienė papildė mokytojos pateiktą informaciją, papasakodama apie Simoną Daukantą, Joną Basanavičių, Darių ir Girėną bei Mikalojų Konstantiną Čiurlionį. Moksleiviai, susipažinę su pateikta informacija, turėjo atlikti užduotis. Dvi moksleivės padeklamavo eiles, susijusias su minėtais žymiais žmonėmis. Aistė Žukauskaitė sekė J. Basanavičiaus pasaką, o Raimonda Vitaitė deklamavo J. Degutytės eiles „Čiurlionis. Karalių pasaka“.
Sedos bibliotekoje lankėsi ir jaunųjų Sedos šaulių būrelio nariai. Čia jie susipažino su nauja įranga ir pabandė patys sureguliuoti projektorių su lenta. Nerijus Daubaris puikiai sujungė įrangą. Vyresnioji bibliotekininkė Loreta Mickienė pakvietė dalyvius apsilankyti bibliotekoje ir ateityje, kai reikės šios įrangos būrelio organizuojamuose užsiėmimuose.
Ekskursijas organizavo vyresniosios bibliotekininkės J. Kelerienė, L. Mickienė ir mokytoja D. Nugarienė.

Loreta Mickienė
Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos 
Sedos filialo vyresnioji bibliotekininkė 

Loretos Mickienės nuotraukos

                                                   
                                         Užsiėmimo pristatymas projektoriumi    

                                       Jaunieji šauliai, projektoriaus pajungimas


                     Raimonda Vitaitė deklamuoja J. Degutytės eilėraštį „Karalių pasaka“   


                            Aistė Žukauskaitė pasakoja J. Basanavičiaus pasaką   


                                       Darbas grupėse, sprendžiamos užduotys

1 komentaras:

  1. Aš labai didžiuojuosi ir džiaugiuosi galėdamas čia dalintis šiuo nuostabiu, nuostabiu ir nepaprastu liudijimu, tiesiog negaliu patikėti, kad mano buvęs žmogus yra čia su manimi, maldaujantis už visus savo blogus darbus, pasakojantis, kaip jis visą laiką jautėsi tuščias jis buvo toli, paliko mane ir mane labai įskaudino po skyrybų, įvykusių prieš kelis mėnesius. Ir visas šis stebuklas įvyko iškart po to, kai paprašiau daktaro EGWALI pagalbos, šiandien esu laimingiausia moteris pasaulyje, sakyčiau, kad vėl turėčiau šalia savo buvusįjį. Tai stebuklas man ir mano šeimai, ir amžinas malonumas bei linksmumas. Dabar esu tokia laiminga ir nežinau, kaip išreikšti savo dėkingumą ir dėkingumą daktarui EGWALI. Aš labai rekomenduoju jį, jei jums reikia skubios pagalbos, nes tai garantuota, patikėkite manimi.
    Siųskite jam el. Laišką šiandien /dregwalispellhome@gmail.com arba per
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti