2016 m. kovo 16 d., trečiadienis

Radviliškio rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje – vyriška skulptūrų paroda

Kovo 10 dieną Viešojoje bibliotekoje atidaryta autorinė šiauliečio menininko Alvido Paškausko skulptūrų paroda.
Į šį renginį sugužėjo gausus būrys svečių: Alvido šeima, draugai, kaimynai, pavieniai žiūrovai. Menininkas glaustai ir su humoru pristatė savo parodą, pasidalijo mintimis, kas paskatino sukurti būtent tokius meno dirbinius ir iš kur semiasi idėjų kūrybai.
Menininkas didžiuojasi bičiulyste su Radviliškio dekanato dekanu, Radviliškio Švenčiausiosios Mergelės Marijos Gimimo parapijos klebonu Tadu Rudžiu, kuris ir šįkart negailėjo gražių žodžių Alvidui ir nuoširdžiai linkėjo jam kūrybinės sėkmės.
Gražių linkėjimų išsakė ir Viešosios bibliotekos direktorė Violeta Šukaitienė, Alvidui  įteikusi  padėkos raštą už surengtą parodą bei už kraštiečiams dovanotą grožį akims ir sielai. Parodos autorių sveikino kiti renginio dalyviai ir džiaugėsi menininko sugebėjimais taip meistriškai pateikti savo dirbinius išties kūrybingais pavadinimais.
Parodoje eksponuojami medžio (daugiausia ąžuolo), akmens dirbiniai, dekoruoti stiklo ir metalo detalėmis. Skulptūros stebina savo neįprastomis formomis, spinduliuoja ypatingą vyrišką galią ir kartu palieka labai jaukų įspūdį.

Viešosios bibliotekos informacijos ir nuotraukos

                                                                                 

Menininką Alvidą Paškauską sveikina Viešosios bibliotekos direktorė Violeta Šukaitienė

                                         
                            Parodos atidarymo renginys suvadino gausų svečių būrį



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą