2016 m. balandžio 1 d., penktadienis

Bibliotekoje – susitikimas su Sauliumi Stoma

Kovo 24 dieną Radviliškio viešojoje bibliotekoje įvyko susitikimas su rašytoju, politiku Sauliumi Stoma. Renginys subūrė literatūros mėgėjus ir kitus dalyvius. Jiems svečias apibūdino savo kūrybą,
daugiausia dėmesio skirdamas naujajam romanui „Skylė, dėžė ir meilės kalnas“ bei visus kviesdamas jį perskaityti.
Kartu su rašytoju buvo atvykusi ir UAB „Alma littera sprendimai“ vadovė Liuda Seniutin. Ji džiaugėsi viešnage Viešojoje bibliotekoje ir padėkojo už šiltą priėmimą.
Viešosios bibliotekos direktorė Violeta Šukaitienė, linkėdama rašytojui sėkmingo kūrybinio kelio, įteikė jam padėkos raštą už šį literatūrinį susitikimą.
Sauliaus Stomos „Skylė, dėžė ir meilės kalnas“ – tai romanas apie meilę. Knygoje atsispindi ne tik vyro ir moters meilės istorija, bet ir žmogaus egzistencijos prasmė, amžinosios vyro ir moters santykių peripetijos nagrinėjamos šiuolaikinėje, beveik futuristinėje aplinkoje, kuomet technologijos atima iš žmogaus privatumą, o įvairios struktūros kišasi į asmens gyvenimą, teigdamos savo teisę jį sekti, kontroliuoti ir kreipti ten, kur pačios nori. Skaitytojas skatinamas mąstyti apie kur kas gilesnius dvasinius ryšius ir jų poveikį žmogui.
Romaną išleido „Alma littera“ leidykla.

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą