2016 m. birželio 6 d., pirmadienis

Edukacinė pamoka „Vasara su knyga“ Palnosų bibliotekoje

Gegužės 27 dieną Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Palnosų filiale vyko edukacinė pamoka „Vasara su knyga“. Pamokoje dalyvavo Daubiškių pagrindinės mokyklos 9 klasės mokiniai su mokytoja Gabija Vaičiurge.
Renginio pradžioje bibliotekininkė Rasa Rudnickienė vaikams skaidrėse pristatė skaitomiausias paauglių knygas bei paragino per vasarą perskaityti nors po vieną knygą. Moksleiviai diskutavo apie jiems labiausiai įsiminusią perskaitytą knygą bei dalinosi įspūdžiais su draugais. Bibliotekininkė R. Rudnickienė pasidžiaugė, kad vaikai skaito knygas ir pakvietė patiems sukurti rekomenduojamų vasarą perskaityti knygų pristatymą. Visiems buvo įdomu pamatyti, kokią knygą rekomenduoja perskaityti draugai. Kad moksleiviai ištesėtų duotą pažadą, bibliotekininkė jų paprašė užrašyti ant lapelių pasižadėjimus nepamiršti vasarą skaityti knygas. 
Renginyje buvo naudojama įranga, įsigyta iš Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos projekto „Pažangių technologijų ir laisvalaikio centras“ lėšų.
Projektą remia Lietuvos kultūros ministerija, Lietuvos nacionalinės M. Mažvydo bibliotekos projektas „Bibliotekos pažangai2“.

Rasa Rudnickienė,
Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Palnosų filialo vyresnioji bibliotekininkė



                                          




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą