2016 m. liepos 27 d., trečiadienis

Radviliškio rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje – įdomi viešnia

Jau ne pirmą kartą savo atvykimu į Viešąją biblioteką žurnalistė, filologė, rašytoja Audronė Urbonaitė džiugina radviliškiečius. Susirinkusiam gausiam bibliotekos bičiulių, kitų klausytojų būriui ji pristatė savo ketvirtąją knygą „Mano Didžioji Nuodėmė, žurnalistika“.
Papasakojusi apie save, rašytoja paskaitė ištrauką iš pristatomos knygos, taip sužadindama susidomėjimą ja.  Apžvelgusi ankstesnius savo leidinius, papasakojo, kaip gimė ši, ketvirtoji, knyga: apie jos pavadinimo kilmę, knygos turinį, apie sutiktus žmones, įsiminusius nuotykius su jais.
Viešosios bibliotekos direktorė Violeta Šukaitienė pasveikino Audronę Urbonaitę, išleidusią įdomią knygą, įteikė padėką, gėles. Direktorė negailėjo šiltų žodžių ir dar vienai vakaro viešniai – bibliotekų projektų „UAB Alma Littera sprendimai“ vadovei Liudai Seniutin, kurios iniciatyva įvyko šis lauktas susitikimas.
Audronės Urbonaitės ketvirtoji knyga „Mano Didžioji Nuodėmė, žurnalistika“ – retrospektyvus pripažintos romanų rašytojos žvilgsnis į savo daugiametę žurnalistinę veiklą. Požiūris į skirtingiems leidiniams rašytus tekstus ne tik atskleidžia įvairialypę tris dešimtmečius apimančią Lietuvos tikrovę, bet sutelkia dėmesį ir į pačią žiniasklaidą, kur ta tikrovė atspindima ar sukuriama.

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos


                                                    




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą