2017 m. gegužės 2 d., antradienis

Edukacinis užsiėmimas vaikams Buknaičių bibliotekoje



Balandžio 27 d. Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Buknaičių filiale vyko edukacinis užsiėmimas vaikams „Gražiausi žiedai Mamai“. Renginys skirtas Motinos dienai. Edukacinį užsiėmimą vedė buknaitiškė Neringa Baranauskienė.

Užsiėmimo vadovė mokė vaikučius, kaip iš popieriaus pasigaminti gėles ir Motinos dienos proga jomis nustebinti savo mamas. 


Vaikai turėjo nemažai veiklos: karpė popierių, klijavo ir ant kotelio formavo patį gražiausią gėlės žiedą. Dirbo mažieji atsakingai, su didžiule meile ir noru. Gražiausiais žiedais, gražiausiais žodžiais vaikučiai sveikins savo mamas.

Buknaitiškė Neringa Baranauskienė laisvalaikiu mėgsta siuvinėti kryželiu paveikslus, siuva vaikams žaislus, o gėlių gaminimu ji susidomėjo prieš dvejus metus. Iš pradžių Neringa kūrė nedidelius žiedus, bet ilgainiui žiedai gaudavosi vis didesni. Iš krepinio popieriaus pagamintas gėles galima padovanoti savo artimiesiems, draugams bei jaukiai, spalvingai papuošti aplinką per šventes. Jauna, linksma, energinga moteris domisi įvairiomis veiklomis ir stebina aplinkinius savo kūrybiniais gebėjimais.


Valerijos Beniušienės inf.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą