2017 m. lapkričio 17 d., penktadienis

„Auksinio proto“ rudens turnyras Kelmėje


Kiekvieną trečiadienį tūkstančiai TV žiūrovų televizijos ekranuose stebi nacionalinio transliuotojo rodomą laidą „Auksinis protas“. Tačiau tie, kurie nori ne tik stebėti žaidimą, bet ir patys jame dalyvauti, turi galimybę suburti komandą ir atvykti į savo mieste organizuojamą „Auksinio proto“ turnyrą.

Kelmėje šį žaidimą organizuoja Kelmės rajono savivaldybės Žemaitės viešoji biblioteka. Šį rudenį „Auksinio proto“ žaidime dalyvavo 7 komandos, 6-ios iš jų yra šio turnyro senbuvės („JGG-2 (Jauni – gražūs – genialūs)“, „Kolegos“, „Elvyrava“, „Samariečiai“, „Jamam“, „DO-SNI kompanija“), o „Atspalviai“ susibūrė tik šį rudenį. 


Penkis antradienius bibliotekoje virė aistros, aidėjo džiaugsmo  šūksniai ir nusivylimo atodūsiai. Šeštasis, paskutinysis, turnyras vyko kavinėje „Svetainė“ (ačiū savininkei Agnei Klevinytei). Žaidimas taip įtraukia dalyvius, kad šie pamiršta apie trumpėjančias dienas, blogėjančius orus ir slogią rudenišką nuotaiką. 

Turą laimėjo komanda „Kolegos“, tačiau viso turnyro nugalėtoja tapo komanda „JGG-2 (Jauni – gražūs – genialūs)“. Ją sudarė Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos mokiniai: Aušrinė Mickūnaitė, Gabrielė Rimkutė, Vakarė Jokubaitytė ir Titas Suveizdis, istorijos mokytoja Rima Servienė, Kelmės krašto muziejaus vyriausiasis muziejininkas Rimantas Serva bei Saulius Jokubaitis.

Nijolė Kančauskienė, vyr. metodininkė


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą