2017 m. gruodžio 20 d., trečiadienis

Atnaujinta Šiaulėnų bibliotekos žaisloteka

2017 m. gruodžio 15 d. po renovacijos nušvitusi Šiaulėnų miestelio bibliotekos žaisloteka vaikus pasitiko jaukiose, šviesiose patalpose su daugybe naujų žaislų.
Į atnaujintos Žaislotekos atidarymą atvyko Radviliškio rajono savivaldybės meras Antanas Čepononis, Radviliškio viešosios bibliotekos direktorė Violeta Šukaitienė, Šiaulėnų seniūnijos seniūnė Ieva Bliznikienė, fondo „Šiaulėnų ateičiai“ valdybos nariai Bronius Sakalauskas ir Vytautas Markulis, Žaislotekos atstovė Audronė Sinušaitė ir kiti svečiai. Šventės dalyviai palinkėjo ateinančiais metais vėl siekti naujų tikslų bei juos sėkmingai įgyvendinti.
Šventės metu bibliotekininkė A. Petrylienė dėkojo Radviliškio rajono savivaldybei, Viešosios bibliotekos direktorei bei kitiems pagalbininkams už geranoriškumą ir paramą atnaujinant Šiaulėnų bibliotekos Žaisloteką. Taip pat dėkingumo žodžiai buvo tarti ir UAB „Litpirmos“ įsteigto fondo „Šiaulėnų ateičiai“ valdybai už supratingumą ir palaikymą teikiant paraišką projekto, kurį įgyvendinus ir buvo nupirkti nauji žaislai. 


Susirinkusiesiems trumpą meninę programėlę paruošė Šiaulėnų Marcelino Šikšnio gimnazijos pradinukai ir jų mokytoja Milda Visockienė. Mažiausi bibliotekos lankytojai su bibliotekos savanore Vilija Aleksėjūnaite gamino kalėdinius atvirukus. Keletas jų buvo padovanoti svečiams. Po šventės vaikų laukė saldžios vaišės, kiekvienam buvo įteiktas angeliukas ir, žinoma, plačiai atvertos Žaislotekos durys.
                                                                                                                           Bibliotekos inf. ir nuotr. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą