2020 m. vasario 27 d., ketvirtadienis

Netradicinę pamoką vedė buvusi bibliotekos savanorė iš Ukrainos


Vasario 25 d. Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos „Saulės“ filiale (K. Korsako g. 10) esančiame Užsienio kalbų mokymosi centre lankėsi Gytarių progimnazijos VIIc klasės moksleiviai su savo anglų kalbos mokytoja Natalija Abrosimova. Tai buvo puiki proga ne tik susipažinti su Užsienio kalbų mokymosi centro paslaugomis, bet ir susitikti su buvusia bibliotekos savanore Ana iš Ukrainos, besisvečiuojančia Šiauliuose, kuri puikiai kalba angliškai.
Ana pravedė moksleiviams edukacinį užsiėmimą anglų kalba. Užsiėmimo metu Ana  kalbėjosi su mokiniais apie jų ir savo pomėgius, laisvalaikį, užsienio kalbų mokymosi naudą ir pristatė jiems savarankiško kalbų mokymosi programą „Eurotalk“, kuria naudojantis galima mokytis septynių užsienio kalbų (anglų, rusų, italų, ispanų, vokiečių, prancūzų, latvių) šešiais lygiais.
Mokiniai turėjo galimybę išmėginti šią programą, susipažinti su jos teikiamomis galimybėmis, patobulinti savo anglų kalbos žinias, palenktyniauti tarpusavyje bei pasikalbėti angliškai su savanore. Norintieji galėjo pasimokyti ir kitų kalbų. Tai buvo pirmoji septintokų pažintis su užsieniio kalbų mokymosi centru ir jo teikiamomis galimybėmis. Laukiame gytariečių ir kitų mokyklų moksleivių!  


Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos inf. ir nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą