2022 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

Karaokės festivalis „Po viena saule“

Siekdamas skatinti vaikų meninę saviraišką, muzikinę patirtį, kūrybiškumą, puoselėti atlikimo džiaugsmą, pasitelkęs informacinių technologijų priemones Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos „Šaltinėlio“ filialas (Trakų g. 20A)  kartu su miesto lopšeliu-darželiu „Drugelis“ gruodžio 6 d. organizavo priešmokyklinio amžiaus vaikų  karaokės festivalį „Po viena saule“.

Jame dalyvavo Šiaulių lopšelio-darželio „Drugelis“ jungtinė PUG grupė (meninio ugdymo vyresnioji mokytoja Vaiva Pocevičienė), Šiaulių lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ ugdytinės Adelė Stancikaitė ir Danielė Limontaitė (meninio ugdymo mokytoja Auksė Matulienė), Šiaulių lopšelio-darželio „Salduvė“ ugdytinė Elija Venckutė (meninio ugdymo mokytoja Remigija Baliutienė), Šiaulių lopšelio-darželio „Kregždutė“ „Vyturiukų“ grupės vaikai (meninio ugdymo mokytoja metodininkė Laura Dudnikienė), Šiaulių lopšelio-darželio „Ežerėlis“ „Žuvyčių“ grupės vaikai (meninio ugdymo mokytoja Rita Banė).

Mažųjų solistų, duetų ir įvairios sudėties vokalinių ansamblių laukė nuotaikingas  koncertas ir linksmybės su bibliotekos simboliu – Karlsonu! Šio personažo išrinkta smagiausia festivalio daina „Boružėlė septyntaškė“, kurią atliko Šiaulių lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ mažosios dainininkės Adelė ir Danielė. Jos pelnė specialų prizą – mikrofoną.

Kiekvienas festivalio atlikėjas galėjo pajusti artėjančių švenčių nuotaiką, pasidžiaugti rėmėjų dovanomis. Meninio ugdymo mokytojai – pasidalinti gerąja patirtimi, o biblioteka, plėtodama bendradarbiavimą tarp ikimokyklinio ugdymo įstaigų, populiarinti interaktyvią karaokės mediją. Dėkojame festivalio organizatoriams, koordinatoriams, rėmėjams ir dalyviams.   

Renginių ciklą „Susitikime Karaokės erdvėje“ finansuoja Šiaulių miesto savivaldybė.

 

Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos inf. ir nuotr.






1 komentaras:

  1. Ačiū už viską, daktare Makha! Kai susisiekiau su jumis, kad padėtumėte man nustoti skirtis su vyru, mano vyras nustojo pildyti skyrybų dokumentus ir dabar viskas yra daug geriau. Kaip sakei, visas skyrybų procesas buvo atšauktas, mano santuokoje problemų kėlusi bloga moteris paliko mano vyrą, o dabar kartu esame labai laimingi. Šia gyvenimo patirtimi dalinuosi su visais, kurie susiduria su panašiais iššūkiais santykiuose, santuokoje ar bet kokiais kitais klausimais. , galite susisiekti su gydytoju Makha per WhatsApp +1 (815) 564-3618
    Ji puikiai moka šiuos burtus:
    * meilės burtai
    * santuokos burtai
    * pinigų magija
    * gražus burtas
    * sėkmės burtai
    * Sekso patrauklumo burtai
    * AIDS gydymo magija
    * Kazino urvas
    * Pašalinti prakeikti urvai
    * Apsauginis burtas
    * loterijos magija
    * Laimės burtai
    * Vaisingumo burtai
    * Telekinezės žiedas 💍
    paštas: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    AtsakytiPanaikinti