2015 m. liepos 9 d., ketvirtadienis

Baisogalos bibliotekininkės – aktyvios saugaus eismo propaguotojos

Liepos mėnuo – pats atostogų ir pramogų įkarštis, todėl penktasis Baisogalos bendruomenės saugaus eismo renginys, įgyvendinant 2015 metų projektą ,,Eismo saugumas bendruomenėse“, kurį organizuoja Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos kartu su Šiaulių regiono kelių partneriais ir vykdytojais Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga, buvo skirtas aplankyti poilsio ir pramogų zonas Baisogaloje.
Liepos 2 d. bendruomenės pirmininkas Artūras Radžiūnas kartu su partneriais Baisogalos šaulių kuopos vadu Rimantu Narbučiu, bibliotekininke Alvyda Žižniauskiene, kultūros darbuotojomis Gabija Bernadickaite ir Irena Levickiene vyko į Baisogalos paplūdimį ir apsilankė žaidimų aikštelėje miestelio centre. Šio renginio tikslas – ne tik propaguoti saugų eismą, priminti jo taisykles, kiekvieno eismo dalyvio pareigas, bet ir skatinti poilsiaujančius vaikus atsargiai elgtis prie vandens, kitose pramogų vietose, nešiukšlinti ir kitaip nekenkti aplinkai.
Nuoširdžiai dėkojame miestelio vyresniajai bibliotekininkei Alvydai Žižniauskienei, kuri jau ketvirtus metus aktyviai dalyvauja saugaus eismo projekte, organizuodama renginius, kaupdama informaciją, viešindama bendruomenės veiklą. Jau antrus metus į saugaus eismo propagavimą įsijungė ir bibliotekininkė Rita Mameniškienė.
Manome, kad saugaus eismo prevencija, saugios aplinkos kūrimas bus sėkmingi tik visų bendruomenės narių pastangomis.


Vilija Kaščionienė,
Baisogalos bendruomenės pirmininko pavaduotoja, atsakinga už projekto įgyvendinimą


Gabijos Bernadickaitės nuotraukos

                                                
                                      Atšvaitas - žaisliukas pačiam mažiausiam


                                       Ir vairuotojams praverčia patarimai


                                      Mes būsim saugūs ir vandeny, ir kely


                                  Patarimai iš bibliotekininkės Alvydos Žižniauskienės

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą