2016 m. gegužės 17 d., antradienis

Šeduvos miesto bibliotekoje popietė, skirta knygai

Šeduvos miesto bibliotekoje įvyko popietė „Knyga – kaip šventė, į kurią esu pakviesta“, skirta Bibliotekų metams paminėti.
Vyresnioji bibliotekininkė Regina Juknienė susirinkusiesiems apibūdino knygos reikšmę žmogaus gyvenime, kvietė kartu pasidžiaugti, kad yra nemažai skaitytojų, kuriems knyga – draugė, patarėja, žinių šaltinis, paskaitė žinomų žmonių citatų apie knygą.
Bibliotekininkės pasidalijo mintimis apie savo mylimiausias vaikystės knygas, kurias išsaugojo: Regina Juknienė – A. Chromadžičiaus  „Užmirštos šalies nykštuką“, Asta Tamošiūnienė K. Vanagėlio-Sakalausko „Vaikų šaltinėlį“.
Skaitytojos Regina Underytė, Irena Daukšienė, Aldona Pilitauskienė papasakojo savo įspūdžių apie knygas. Irena Daukšienė skaito ne tik mūsų bibliotekoje, bet ir Radviliškio, Panevėžio apskrities viešojoje bibliotekose.
Padėkota seniausiems ir aktyviausiems skaitytojams: Jonui Petrauskui, Irenai Šereivienei, Reginai Underytei, Aldonai Pilitauskienei.
Kad renginio dalyviai pasijustų kaip tikroje šventėje, koncertavo Šeduvos neįgaliųjų draugijos ansamblis „Verdenė“, vadovaujamas Vlado Bondarevo.


Šeduvos miesto bibliotekos informacija


                                                 
Šeduvos neįgaliųjų draugijos ansamblis „Verdenė“, vadovaujamas Vlado Bondarevo.

                                                 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą