2016 m. birželio 9 d., ketvirtadienis

Spalvinga mokytojų kūrybos paroda Radviliškio rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje

Birželio 7 dienos vakarą būrelis pedagogų, kitų bibliotekos lankytojų  skubėjo į Viešąją biblioteką, kurioje kvietė Radviliškio Vaižganto progimnazijos mokytojų kūrybinių darbų parodos „Metų spalvos“ atidarymas.
Čia eksponuojami mokytojų Daivos Mikšienės, Giedrės Krivickienės, Irinos Kareivienės, Donatos Kavaliauskaitės, Živilės Gelažienės, Audronės Slanksnienės, Reginos Jašinskienės, Genovaitės Orlovos, Teresės Augulienės, Salvijos Zakienės ir Giedriaus Krikštano skirtingomis technikomis atlikti darbai: pastele, aliejumi, grafika. Parodoje pristatyti karpiniai, tekstilės darbai, yra ir fotografijos pavyzdžių. Jau ir pats ekspozicijos pavadinimas „Metų spalvos“ liudija, kad ja norima parodyti pasaulio spalvingumą, kuris įkvepia menui ir kūrybai.
Radviliškio Vaižganto progimnazijos direktorės pavaduotoja Giedrė Krivickienė pasveikino visus su atidaroma šia gražia paroda ir apibūdino eksponuojamus kūrybinius darbus.
Keletas parodos autorių papasakojo apie savo rankdarbius, įkvėpimą juos sukurti, apie tai, kaip pavyksta suderinti laiką darbui, šeimai ir kūrybai. Kūrėjų įsitikinimu, labai norint, viską galima suspėti ir padaryti.
Viešosios bibliotekos direktoriaus pavaduotoja Vida Marcinkienė įteikė padėką ir gėlių Vaižganto progimnazijos mokytojų kūrėjų kolektyvui.
Paroda veiks iki liepos 7 dienos.


Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos


                                                        

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą