2016 m. birželio 6 d., pirmadienis

Renginiai Akmenės rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje



VAIKYSTĖ DRUGELIŲ SPARNUOSE

Kas gali  būti gražiau už vaikystę – tai vaikystė drugelių sparnuose. Švelni ir miela, linksma ir nerūpestinga – ji skrenda kaip drugelis, kyla į dangų balionų spalvomis.                             
Birželio 1-ąją Viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyriaus „vaikystė“ sužydėjo margaspalviais balionais, pasipuošė Viešosios bibliotekos direktorės Zitos Sinkevičienės ir  direktorės pavaduotojos Dalės Taraškevičiūtės dovanotais drugeliais ir iškeliavo į „Vaikų pasaulį“ pramogauti, pažaisti, pasilinksminti.
Žaidimai linksmi ir judrūs – tai sveika ir naudinga – išjudino visus, suteikė daug džiaugsmo ir energijos, labai gerų emocijų. Popietėje dalyvavo patys svarbiausi „vaikystės“ atstovai -  Vaikų literatūros skyriaus aktyvistai, būrelių lankytojai, geriausi skaitytojai: Gordijus ir Arkadijus Leonavičiai, Kamilė ir Kornelija Tarbiejevaitės, Aidanas Komža ir Aitra Labunskaitė, Elinga Bazarovaitė, Gustas Duseika ir kiti. Jie žaidė, rungtyniavo ir laimėjo – laimėjo gražių prizų, geros nuotaikos ir didelę puokštę džiaugsmo. Popietė buvo skirta Vaikų gynimo dienai, vyko pagal projektą „Kai mes sveiki – pasaulis šypsosi“. 

                                               KAI   PROTAUJAM – MES STIPRĖJAM
     Kai   protaujam – mes stiprėjam, todėl Viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyriuje mokomės ir stengiamės sveikai gyventi, užsiimti  sveikatai naudinga veikla, žaidžiame intelektualius žaidimus. Šį kartą surengėme šaškių turnyrą, skirtą Vaikų gynimo dienai. Vaikai atkakliai ir su užsidegimu paniro į  žaidimą, o išsiaiškinti pirmosios vietos laimėtoją buvo ypatingai sunku – reikėjo pakartotinio žaidimo. Šį kartą pirmąją vietą laimėjo Šarūnas Jonaitis, antrąją Kajus Tarbiejevas, o trečiąją Arkadijus Leonavičius. Nugalėtojų laukė dovanėlės, o visų dalyvių paskatinamieji priziukai. Šaškių turnyras suorganizuotas ir pravestas vykdant sveikatos projektą „Kai mes sveiki – pasaulis šypsosi“.

                                       
Aurelija Gerulskienė
Akmenės rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Vaikų literatūros skyriaus specialistė


                                 


                                
                                       

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą