2017 m. sausio 20 d., penktadienis

Popietė vaikams su Mike Pūkuotuku ir Knysliuku Meškuičių bibliotekoje

,,Kaip man pasisekė, kad manyje yra kažkas, dėl ko atsisveikinimai būna tokie sunkūs.“
Mikė Pūkuotukas

Sausio 18 dieną paminėtos anglų rašytojo, Mikės Pūkuotuko sumanytojo Alano Aleksanderio Milno 135-osios gimimo metinės. Šia proga Meškuičių  bibliotekoje organizuota nuotaikinga popietė mažiesiems skaitytojams. Į biblioteką susitikti, pabendrauti su Mike Pūkuotuku, jo draugu Knysliuku  ir kartu kurti spalvotą pasaką atėjo būrys vaikų iš lopšelio-darželio „Smalsučiai“, dienos centro ir Meškuičių gimnazijos.

Popietė prasidėjo Mikės Pūkuotuko (vaidino Šiaulių valstybinės kolegijos studentė Gabija Orlakaitė) pasisveikinimu ir žaidimais. Vaikai atliko įvairiausias užduotis: spalvino, kūrė daineles, dalyvavo mini estafetėje. Popietei įpusėjus, prie dalyvių prisijungė geriausias Mikės Pūkuotuko draugas Knysliukas (vaidino ketvirtokas Vilius Domarkas).


Renginio pabaigoje, skambant nuotaikingai muzikai, dalyviai buvo apdovanoti Mikės Pūkuotuko diplomais ir saldžiomis dovanėlėmis. Vaikus pasveikino ir nauju personažu bibliotekoje pasidžiaugė Meškuičių seniūnijos seniūnės pavaduotoja Virginija Remeikienė.

Laikas praleistas su Mike Pūkuotuku ir Knysliuku prabėgo labai greitai. Atsisveikindami Mikė Pūkuotukas ir Knysliukas dėkojo visiems už dalyvavimą ir žadėjo bibliotekoje apsilankyti dar ne kartą.

Meškuičių bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė Vilma Briedienė taip pat tikisi, kad Mikės Pūkuotuko personažas apsigyvens bibliotekoje ir ateityje dalyvaus daugelyje smagių veiklų vaikams. Smagios akimirkos iš susitikimo liko ne tik vaikų mintyse, bet ir nuotraukose.






Šiaulių valstybinės kolegijos studentės Gabijos Orlakaitės inf.
Robertos Rasikienės nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą