2019 m. balandžio 24 d., trečiadienis

Susitikimas su Gediminu Beržiniu


Šeduvos miesto bibliotekoje vyko susitikimas su Lietuvos fotografu, žurnalistu, filmų kūrėju, ilgamečiu Šiaulių televizijos darbuotoju Gediminu Beržiniu. Susitikimo tema – „Bendravimo menas“. Renginyje dalyvavo Šeduvos gimnazijos II klasės gimnazistai su auklėtoja Rima Juškiene ir bibliotekos skaitytojai.

Bendravimas iš tiesų yra didelis menas ir ne kiekvienam lengva bendrauti, nes visi esame skirtingi. Pirmiausia turi būti pagarba tėvams, mokytojams, draugams. Kai gerbi žmogų, tada lengviau rasti bendrą kalbą, nesivelti į betikslius ginčus. Pašnekovas pabrėžė, kiek daug bendravime reiškia draugiškas rankos paspaudimas, apsikabinimas – tai sušildo žmonių jausmus. Mes turime parodyti, kad norime bendrauti. Turime būti atviri, mokėti išklausyti, kalbėtis. Negalima primesti kitam žmogui savo nuomonės ar požiūrio į pasaulį.
Svečias pakalbino kiekvieną dalyvavusį susitikime, domėjosi, kaip elgtųsi įvairiose situacijose. Susitikimas su G. Beržiniu visiems labai patiko, gimnazistai turėjo daug klausimų, tikimės, kad gavo į juos atsakymus.

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą