2019 m. liepos 9 d., antradienis

Sidabrave vyko jubiliejinė bibliotekos šventė „Su knyga per gyvenimą...“

Jubiliejinės šventės dalyvius pasveikino Radviliškio
rajono savivaldybės vicemeras M. Pauliukas.

Liepos 3 dieną Sidabravo biblioteka minėjo 70 metų savo veiklos jubiliejų. Sidabravo bibliotekininkė Jūratė Kurandienė kartu su Sidabravo kultūros namų vyr. specialiste Daiva Staškūniene pasveikino visus susirinkusius į Sidabravo kultūros namus ir jubiliejinį bibliotekos renginį pradėjo uždegdamos 7 simbolines žvakes, kurios atspindi 7 bibliotekos dešimtmečius.

Tądien visi į biblioteką atėjo nešini geriausiais linkėjimais. Radviliškio rajono savivaldybės vicemeras Mindaugas Pauliukas pasveikino visus susirinkusius bibliotekos 70-ojo jubiliejaus proga ir pasidalijo savo vaikystės prisiminimais. Sidabravo bendruomenę pasveikino Radviliškio rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė Violeta Šukaitienė. Į jubiliejinį renginį atvyko ir buvusi ilgametė Radviliškio viešosios bibliotekos direktorė Aldona Januševičienė. Sidabravo bibliotekos jubiliejaus proga sveikino ir Sidabravo seniūnas Vidmantas Blužas. Prie sveikinimų prisidėjo ir buvusios Sidabravo bibliotekininkės Bangutė Likpetrienė ir Ramutė Paškauskienė, kurios skaitė savo kūrybos eilėraščius, jubiliejine sukaktimi pasidžiaugė ir Sidabravo gimnazijos direktorius Zenonas Gedvilas kartu su mokyklos bibliotekininke Aušra Staškūniene. Sidabravo bibliotekos bičiulė ir globėja Audronė Beresnevičienė jubiliejaus proga bibliotekai ir visiems svečiams padovanojo šventinį tortą.
Jubiliejinės šventės svečiams muzikinius kūrinius dovanojo smuikininkas Rolandas Sereika.
Po sveikinimų buvo įteiktos padėkos bibliotekos talkininkams, aktyviausiems skaitytojams.
Bibliotekininkė J. Kurandienė džiaugėsi, kad į jubiliejų susirinko tiek daug svečių, visiems dėkojo už pagalbą, palaikymą ir buvimą kartu.
Tą pačią dieną Sidabravo bibliotekos jubiliejaus proga buvo atidaryta dailininko Ričardo Ničajaus kūrybinių darbų paroda, kuri bibliotekos lankytojus džiugins visą liepos mėnesį.

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos



Sveikinimo žodį tarė Radviliškio viešosios bibliotekos direktorė V. Šukaitienė.

Sidabravo bibliotekos bičiulė ir globėja A. Beresnevičienė įteikė šventinį tortą.

Šventėje dalyvavę bibliotekininkai bendroje nuotraukoje su
Sidabravo seniūnu V. Blužu bei vicemeru M. Pauliuku.

Sidabravo bibliotekoje atidaryta dailininko Ričardo Ničajaus kūrybinių darbų paroda.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą