2024 m. balandžio 25 d., ketvirtadienis

Geriausia jaunoji 2023 m. bibliotekininkė – Urtė Šulskienė

Kasmet Nacionalinės Lietuvos bibliotekų savaitės atidarymą skelbiančioje šventinėje transliacijoje Lietuvos Respublikos kultūros ministras tradiciškai apdovanoja geriausius metų bibliotekininkus: geriausią metų bibliotekininką, geriausią metų bibliotekos vadovą ir geriausią metų jaunąjį bibliotekininką.

Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešoji biblioteka džiaugiasi, kad 2023 m. geriausio jaunojo bibliotekininko vardas šiandien buvo suteiktas ŠAVB kultūros projektų vadovei Urtei Šulskienei.

Jau 10 metų bibliotekoje dirbančiai Urtei tai yra svarbus įvertinimas. Atsiimdama apdovanojimą ji pabrėžė, kad nesigaili bibliotekai skirto laiko, nes darbas čia buvo įvairialypis, nemonotoniškas, apimantis pačias įvairiausias sritis, suteikęs patirties ir įdomių pažinčių: „Tai yra labai laiminga diena man. Dėl to, kad šis apdovanojimas yra didžiulis įvertinimas, lyg paplekšnojimas per petį sakant, kad tai, ką darau, yra gerai.“ Urtė negailėjo gerų žodžių ir visai komandai, su kuria dirba siekdama, kad biblioteka taptų ta vieta, į kurią žmonės nori ir gali ateiti.

Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešosios bibliotekos informacija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą