2015 m. balandžio 28 d., antradienis

Parodos Šiupylių bibliotekoje, skirtos Nacionalinei bibliotekų savaitei

      Nacionalinės Lietuvos bibliotekų savaitės metu Šiaulių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Šiupylių filiale veikia dvi turiningos ir įdomios parodos — fotografijų paroda ,,Iš bibliotekos gyvenimo” ir knygų skirtukų paroda „Įdomiausias skirtukas knygai“.
„Fotografija — tai kaip gyvenimas… Ką tai reiškia? Aš nežinau. Jūs patiriate įspūdį, jausmą… Įspūdį ėjimo gatve, vaikščiojimo parke, ėjimo gyvenimu. Man įtartini tie žmonės, kurie tvirtina, kad žino ką tai reiškia“ (Leonard Freed ).
        Nacionalinės bibliotekų savaitės metu nuo balandžio 23 iki 29 d. Šiupylių kaimo bendruomenė turi galimybę sužinoti įdomiausius ir netikėčiausius faktus apie Šiupylių biblioteką fotografijų parodoje ,,Iš bibliotekos gyvenimo”. Tai nuotraukos, kuriose įamžinti žmonės ir įvykiai. Žinoma, nebūtų buvę naujų pažinčių, jeigu ne jaukūs pasikalbėjimai bibliotekoje. Būtent čia ir iškyla idėjos, kurios vėliau įgyvendinamos.
„Ir aš daug kur buvau, dar daugiau mačiau. Pasakysiu paslaptį: buvo linksma, nes mūsų biblioteka yra vieta, kur visada gera…“ (iš bibliotekos lankytojos pokalbio).
        Nacionalinės bibliotekų savaitės „Biblioteka: informacija ir žinios — kiekvienam“ metu  Šiupylių bibliotekoje surengta knygų skirtukų paroda-rinkimai „Įdomiausias skirtukas knygai“. Eksponatus rinkome, kūrėme ir gaminome drauge su įvairaus amžiaus lankytojais. Visą savaitę vyksta įdomiausio knygos skirtuko rinkimai. Kviečiame pasigrožėti skirtukais kasdien bibliotekoje iki balandžio 29 d. ir aktyviai balsuoti! Kūrybiškiausias bus apdovanotas.

Salvinija Šeškauskienė,
Šiaulių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos 
Šiupylių filialo vyresnioji bibliotekininkė


                                                    



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą