2016 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos „Aido“ filiale pristatyta paroda „Čia mano Lietuva“

 Minint  Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos „Aido“ filiale (Aido g.27) vyko vaikų piešinių parodos „Čia mano Lietuva“ pristatymas. Biblioteką piešiniais papuošė Šiaulių moksleivių namų Dailės studijos mokiniai, vadovaujami mokytojos Jolitos Udrienės.  
Vasario 16-oji – ypatinga šventė visai Lietuvai. Tai mūsų  valstybės atkūrimo diena. Lietuva – gražus kraštas su gražia istorija. Čia mes gimėme ir augame. Kiekvienas lietuvis turėtų mylėti, branginti ir didžiuotis savo tėvyne. 
Savo meilę ir pagarbą tėvynei vaikai išreiškė piešiniais. Taip jie pasveikino savo šalį su vasario 16-ąja – Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Parodos pristatyme vaikai pasakojo, kaip kūrė savo piešinius, kokią Lietuvą jie įsivaizduoja ir ką kiekvienas iš mūsų galėtume padaryti dėl savo Tėvynės. Bibliotekos darbuotojos atrinko pačius meniškiausius, spalvingiausius ir išradingiausius darbus. Nugalėtojams įteiktos padėkos, suvenyrai. Jaukiai šiltą Lietuvos valstybės gimtadienio nuotaiką dar labiau sustiprino vaikų deklamuojamos eilės. Paroda skatina vaikų širdelėse auginti  patriotizmą ir pilietiškumą.

 Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

                                         

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą